Qui som?

L’any 2006 l’Ajuntament de Sitges crea l’Escola Municipal de Música, batejada el següent any com a Escola Municipal de Música Montserrat Almirall. 

L’octubre de 2012 –després d’uns mesos d’inactivitat– l’Escola torna a funcionar sota una nova gestió i projecte educatiu de la mà de Musicop

L’oferta formativa de l’Escola està dividida en dos grans blocs: Iniciació musical i Formació instrumental

El treball en grup és la principal eina pedagògica en la qual s’estableixen les activitats d’una escola oberta a la població.

      Els objectius principals són facilitar l’apropament a la música dels nens a partir de 4 anys i de la població en general per tal de potenciar    i desenvolupar les seves capacitats expressives.

A partir de l’instrument musical els alumnes desenvolupen unes competències tècniques i musicals bàsiques per poder participar en els diferents conjunts instrumentals de l’Escola. 

L’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall vol fomentar l’aprenantatge de la música, tant tocant com cantant, d’una forma dinàmica i aprofitant les oportunitats que es generen en la interacció entre els alumnes mitjançant l’expressió artística i la música.